Инфо

25. април 2013.25. апр 2013.
ПУ „НАШЕ ДЕТЕ“

„ОСМЕХ“ ЗА ЗДРАВЕ ОСМЕХЕ

Епсикоп шабачки Лаврентије уз помоћ наших људи у иностранству обезбедио зубарску столицу и пратећу опрему за стоматолошку ординацију у вртићу „Бајка“. Уручењу поклона и пригодном програму, који су припремили малишани са васпитачицама, у понедељак 22. априла, присуствовали и Немања Пајић, заменик градоначелника, и Ана Маринковић, начелник Одељења за друштвене делатности
Вртић „Бајка“ био је у понедељак обасјан како сунчевим зрацима тако и дечјим осмесима. Предшколци су се извођењем народне песме „Биљана платно белеше“ и молитвом захвалили епископу шабачком Лаврентију на дару који ће њихове осмехе сачувати блиставим. Њима су се придружили и другари млађег узраста колажним програмом посвећеним пролећу.
-Где можемо да помогнемо ту смо. Црква је ту да помогне и помоћи ћемо колико год будемо могли. Посебно ме радује што ће ова амбулантица помоћи нашој деци. Њу је поклонила Српкиња, др Весна Грубешић. Посебно ће јој бити драго кад чује где је њен апарат дошао. Док смо доле гледали ову дечицу ја сам помислио што није и она међу нама да види где је она присутна данас са нама ““ рекао је епископ шабачки Лаврентије.
У име Предшколске установе, око три хиљаде деце и радника, на урученом поклону захвалила се директорка Марица Вулетић истакавши да ће ординација ускоро почети са радом.
-Ова зубна ординација зваће се „Осмех“. Ја мислим да је простор јако леп и да ће наша деца са радошћу долазити овде. Иначе ПУ има још једну зубну амбуланту. То је у вртићу „Младост“, а то наши корисници, наша деца и родитељи, знају. Ово је један велики помак за нашу установу, наше малишане где ће се радити превентива. Ми од малих ногу учимо децу да воле да сређују своје зубиће.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa