Инфо

25. април 2013.25. апр 2013.
ТРЕЋА ИЗЛОЖБА ВИНА У ШАПЦУ

СИМБОЛ ЖИВОТА, ПИЋЕ И ЛЕК

У шабачком Народном музеју прошлог петка одржана Трећа изложба вина Шабац 2013. На овогодишњој манифестацији учествовао за сада рекордан број винара
Организатори Треће изложбе вина у Народном музеју у Шапцу прошле суботе успели су да оживе боемски дух некадашњих времена. Уз звуке тамбураша велики број Шапчана имао је прилику да дегустира производе из 33 домаће и три стране винарије. Представљено је близу 200 врста белог црвеног, розе вина и пенушавца. Посетиоци нису крили задовољство квалитетом изложених производа, винари обећавали ново окупљање следећег априла.
-Ове године имамо рекордан број винарија. Музеј у Шапцу окупио је представнике најугледнијих винарија од Врања до Суботице, а међу излагачима се налазе и винари из Италије, Црне Горе и Португала ““ истакао је члан организационог одбора манифестације Ненад Кулачин.
Поцерина је некада била значајна винска Регија Србије. Да би у граду промовисао винску културу и обновио винограде овог краја, Град Шабац је већ трећу годину за редом покровитељ манифестације.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa