Инфо

9. мај 2013.9. мај 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА ЗАПАД

МАЧВА ДОНЕЛА САМО БОД

Партизан ““ Мачва 1:1 (0:1)
Бумбарево Брдо. Гледалаца 500. Судија: Драган Чоловић (Баљевац) 7. Стрелци: Чабак у 55.за Партизан. Лекић у 34.за Мачву. Жути картони: Петровић, Ђурић, Александрић (Партизан), Пањковић, Милинковић (Мачва).
Партизан: Вујовић 7, Гајовић 6,5, Марић 7 (Александрић-), Зуцовић 7, Ђурић 7, Радојковић 7, Петровић 6,5, Николић 6, Радовановић 7, Солдатовић 6,5 (Љубисављевић-), Чабак 8 (Стојиљковић-).
Мачва: Степандић 6,5, Пејовић 7, Лујановић 6,5 ,Вукмир 7, Ристивојевић 7, Ђукановић 7,5, Драгићевић 7 (Милисављевић 6,5), Самуровић 7,5, Матић 7,5, Лекић 7,5, Пањковић 7 (Милинковић-).
Играч утакмице: Чабак (Партизан)
Фудбалери Мачве нису оправдали улогу фаворита и у Бумбаревом Брду играли су само нерешено и заостали четири бода иза лидера на табели, екипе Слоге која је остварила победу на свом терену. Многи Шапчани су склони да кажу да је првенство већ одлучено али фудбалери Мачве треба да подигну главу, одиграју финиш првенства најбоље што могу и да се боре све док буде било теоретске шансе.
Био је то меч у којем је важност бодова за обе екипе умањило његову лепоту. Мачва је нападала а домаћи су одолевали све до 34. минута. Тада су одбрамбени фудбалери Партизана направили грешку коју је на најбољи могући начин искористио Огњен Лекић и из близине успео лако да савлада голмана Вујовића. Уследила је велика радост Шапчана, Партизан је кренуо много офанзивније али се резултат до полувремена није мењао.
Слично је било и у наставку меча да би у 55. минуту дошло до ерупције одушевљења домаћих навијача. Чабак је извео слободан ударац са више од 30 метара, искоса поред аут линије а лопта је ношена ветром преварила Милоша Степандића, прешла му преко прстију и завршила у мрежи. Шапчани су кренули на све или ништа, било је шанси на обе стране, али се резултат није мењао па је Мачва изгубила два а не освојила тај бод и омогућила највећем ривалу да им побегне.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa