Инфо

9. мај 2013.9. мај 2013.
ЗЛАТНИ ГЛАС ПОСАВОТАМНАВЕ

ИЗАБРАНИ НАЈБОЉИ

После два месеца такмичења, на Ускрс 5. маја у Дому културе у Скупљену, одржано је финале “Златног гласа Посавотамнаве“. Победник такмичења је Илија Давидовић из Чачка, другопласирани је Властимир Јанковић из Драгиња, а треће место је заузео Ђорђе Марковић из Поцерског Причиновића. Прву награду СМС гласача освојио је Саво Вујадиновић из Братунца. За најталентованијег младог такмичара проглашена је Тијана Влајковић из Шапца. Победнике је бирао петочлани жири којим је председавао Миленко Божић, а у чијем су саставу били још и професор музике Нела Видаковић, прва хармоника Европе Милан Јовановић Јабучанац, Зоран Ераковић и Боро Дрљача. Првопласирани ће као награду добити комплетно снимање једне песме у студију Миленка Божића, као и десет дана у Грчкој за две особе.
-Такмичење је оџано 11. пут. Певачи аматери своје гласовне способности имали су прилику да представе на укупно 17 сусрета, на подручју општина: Шабац, Владимирци, Коцељева, Богатић, Ваљево, Мионица, Обреновац, Београд и Горњи Милановац. За најбоље организован проглашен је сусрет организован у “Дворцу Ивановић“ у Коцељеви. Било је пријављено преко 70 такмичара из целе државе, а такмичење је пратило више од 10.000 гледалаца. Поред певача аматера, било је и доста гостију, међу којима су: Лепа Лукић, Ера Ојданић, Радиша Урошевић, наводи Микан Павличевић, власник Радија Владимирци, организатора такмичења.
Генерални спонзор “Златног гласа Посавотамнаве“ је Атомска бања Горња Трепча, златни спонзор Ауто-центар “Јапанац“ из Шапца, а покровитељ Општина Владимирци. Пријатељ манифестације “Октопод травел“ из Београда обезбедио је вредна путовања за награђене.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa