Инфо

16. мај 2013.16. мај 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА ЗАПАД

РАСПРШИШЕ СЕ ШАМПИОНСКИ СНОВИ

Мачва ““ Млади радник 0:2 (0:1)
Стадион Мачве. Гледалаца 800. Судије: Бошко Јованетић (Ужице) 8. Владимир Јовановић (Чачак) и Немања Петровић (Ужице). Стрелци: Којић у 39. И Бојатовић у 77.минуту. Жути картони: Вукмир и Ристивојевић (Мачва) Стокић, Милошевић и Бојатовић (Млади радник).
Мачва: Степандић 7,5 ,Пејовић 6,5 , Лујановић 6,5 , Вукмир 6, Ристивојевић 6,5 ,Ђукановић 6,5 ,Милинковић 6 (Драгићевић 6), Самуровић 6, Матић 6 (Гемовић 6), Лекић 6, Мићановић 6 (Милисављевић 6).
Млади радник: Мишић -, Стокић 7, Тасић 6,5 ,Којић 7, Ценић 7, Ристић 7, Нешовић 6,5 ,Милошевић 6,5 , Бојатовић 7,5 (Божовић-), Ранђеловић 6,5 (Опачић 6), Стевановић 6,5 (Ђорђевић 6,5).
Играч утакмице: Војислав Бојатовић (Млади радник)
Фудбалери Мачве су после кикса у Бумбаревом Брду доживели још један тежак ударац на свом терену, изгубили меч од Младог радника, и вероватно се опростили од снова и пласмана у виши ранг такмичења. Кад пред својим навијачима за деведесет минута створите тако мало шанси а убедљивији пораз спречи голман Милош Степандић онда не треба превише коментарисати игру шабачких фудбалера, све је јасно.
Мачва је имала теренску иницијативу, нападала али су се гости сјајно бранили па је једина полушанса виђена у 17.минуту када је капитен Ђукановић прошао по десној страни и центрирао али је испред Матића интервенисао голман Мишић. Млади радник је био све опаснији, створио неколико шанси да би коначан расплет наговестио Којић у 39.минуту. Тасић је центрирао а на 7-8 метара искоса, сам као дух, био је Којић који је главом затресао мрежу немоћног Степандића који је сјајно интервенисао пар минута касније и спречио да већ тада буде решено питање победника.
Млади радник је био задовољан вођством и његови фудбалери су покушавали да украду што више времена а Мачвина иницијатива није дала конкретне резултате. Гости су у 77. минуту преко Бојатовића извели муњевиту контру и њему није било тешко да постигне гол, стави тачку на утакмицу, али и снове Мачве о пласману у виши ранг. Већ тада су навијачи почели да напуштају стадион а Шанери и део гледалаца почели су да скандирају: ,,УПРАВА НАПОЉЕ“™“™.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa