Инфо

23. мај 2013.23. мај 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: АСФАЛТИРАЊЕ ТЕРЕНА ЗА МАЛЕ СПОРТОВЕ

БОБОВИК ДОБИО РАЈ ЗА МЛАДЕ

У пројекту локалне самоуправе да села која немају уређене терене за мале спортове добију нове протекле суботе присуствовали смо асфалтирању терена за мале спортове који је постао рај за младе, то се видело одмах по завршетку посла у који се улажу значајна средства из општинске касе.
- Ми улажемо у будућност и ту смо изузетно задовољни. Уз Бобовик ове године терене ће добити Јазовник, Козарица и Дебрц. Биће то прилика да број села без терена смање а следеће године планирамо четири до пет нових терена, рече председник општине Владица Марковић.
Изнео је први човек општине и сијасет детаља.
- Терени ће бити ограђени у ризичним деловима и од прелетања лопти а занимљиво је да ће имати голове са мрежама, по један кош и одбојкашки терен који ће померањем мреже бити терен за тенис. Ето, уз смешак рече, можда и нових Ђоковића са овог терена Посавотамнаве.
И само непун сат после урађеног посла најмлађи су уживали за почетак у трчкарању.
- Ми смо захвални општини што нам је створила ове услове и већ за прво вече заказујемо меч у малом фудбалу. Која Звезда, који Партизан ово наш рај у којем ћемо итекако умети да уживамо, није крио срећу председник савета МЗ Бобовик Александар Живановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa