Инфо

23. мај 2013.23. мај 2013.
СЕТ РЕЦИКЛАЖА

КЕШ ЗА ТРЕШ У ШАПЦУ

Центар рециклаже електронских уређаја у оквиру акције “Кеш за треш“, на позиве Шапчана долази по отпад на кућну адресу
Водеће предузеће у области рециклаже електричног и електронског отпада у земљи и региону СЕТ рециклажа, од недавно је покренула акцију “Кеш за треш“. Реч је о акацији приликом које грађани Србије, према актуелном ценовнику, могу зарадити на својим старим електричним апаратима од 50 до 1.200 динара по комаду.
-Првобитно је акција важила само за територију Београда, међутим одлучили смо да је проширимо и на градове који се налазе до 170 километара удаљености од престонице. До сада смо били два пута у Шапцу, и морам признати да је ваш град, поред Новог Сада водећи по броју добијених позива ““ истакао је Јорданчо Петковски, испред СЕТ рециклаже и објаснио принцип по којем се врши предаја отпада.
- Грађани нам се јављају на број 0800 250 000 и остављају своје податке. Када скупимо довољан број позива ми долазимо на лице места. Оно што бих волео да напоменем је да време које ће чекати на “нашу интервенцију“ зависи од попуњености капацитета нашег возила за транспорт. Тако да не губе стрпљење уколико се не појавимо одмах сутра дан ““ истиче Петковски, и напомиње да је ово предузеће увек на располагању онима који траже додатан извор прихода.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa