Инфо

30. мај 2013.30. мај 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА ЗАПАД

МАЧВА СЕ БУДИ

Јасеница 1911 ““ Мачва 1:2 (1:1)
Смедеревска Паланка. Градски стадион. Гледалаца 200. Судија: Томислав Ђуровић (Ужице) 8. Стрелци: Миловановић у другом за Јаценицу а Самуровић 45. И Матић 85.минут за Мачву. Жути картони: Илић и Лекић (Мачва). Црвени картон: Лекић (Мачва).
Јасеница 1911: Матић 7,5 ,Антић 6, Петковић 6, Петровић 6 (Крстић-), Илић 6,5 , Јокић 6, Павловић 6, Јовановић 6, Стевановић 6 (Ву. Поповић-), Миловановић 6,5 , Ве. Поповић (Келечевић-).
Мачва: Степандић 7, Пејовић 7,5 , Милетић 7, Радовановић 7, Ристивојевић 7, Илић 6,5 (Милинковић 6,5), Драгићевић 7 (Гемовић 6,5), Самуровић 8, Матић 7,5 , Лекић 7, Пањковић 7 (Милисављевић-).
Играч утакмице: Милан Самуровић (Мачва)
Фудбалери Мачве су у Смедеревској Паланци остварили победу која им значи тек толико да могу да кажу да су и поред неуспеха, јер од вишег ранга поново нема ништа, успели да се дигну и заиграју боље. Победили су екипу Јасеница сасвим заслужено и у финиш првенства ушли са бар мало бољом атмосфером.
Сам почетак утакмице није обећавао ништа добро јер су домаћи после корнера, већ у другом минуту успели да постигну гол. Корнер са десне стране извео је Стевановић. Шапчани су избацили лопту на ивицу шеснаестерца а Миловановић је снажним ударцем успео да погоди мрежу немоћног Степандића. Екипе су играле нападачки, стваране су шансе на обе стране али је други погодак виђен тек у 45. минуту када је Милан Самуровић сјајним шутем са 18 метара погодио пречку а лопта се одбила и прешла гол линију и свакако је ово један од лепших погодака који су Мачвини фудбалери дали у овом шампионату.
Мачва је у другом полувремену била далеко бољи ривал. Ређале су се шансе пред голом Матића а најбоље нису искористили Пањковић, Матић и Гемовић да би тек у 85. минуту Матић, који се најбоље снашао после изведеног корнера, успео да погоди мрежу и донесе Мачви три бода. Мачва је остала на терену са десет играча када је у самом финишу Лекић добио црвени картон и морао је пре другова у свлачионицу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa