Инфо

30. мај 2013.30. мај 2013.
ОШ „НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ“

УСПЕШАН ТАКМИЧАРСКИ ВИКЕНД

Четрнаест републичких награда биланс су овогодишњег такмичења ученика ОШ „Николај Велимировић“. Међу њима, последње у низу, али не мање вредне, су и недавно освојене медаље Илије Которчевића и Луке Глигорића који су се трудом, радом, и стеченим знањем уз помоћ својих наставника нашли међу најбољим основцима у држави.
Тако је друго место на Републичком такмичењу „Шта знаш о саобраћају?“ у Београду, 24. и 25. маја, припало Илији Которчевићу, ученик ВИИИ4. Дуготрајне припреме уз помоћ наставника уродиле су плодом. Од сто десет такмичара са освојених двеста деведесет четири поена, за два мање од првопласираног, Илија је постигао изузетан резултат.
-Било је тешко. Припремали смо се дуго уз помоћ наставника Милана. Тест сам урадио добро. Освојио сам деведесет осам поена ““ рекао је Илија.
С друге стране, Лука Глигорић, ученик ВИИИ2, био је трећи на Републичком такмичењу из Техничког и информатичког образовања 17. и 18. маја у Аранђеловцу, али и немачког језик у Београду 26. маја.
-Прошле недеље сам учествовао на републичком такмичењу из техничког, а ове из немачког језика који сам припремао са проф. Валентином Крстић. Била је велика конкуренција. Није било тешко пошто сам учио. Спремао сам се доста за то и уз мало труда успело је ““ рекао је Лука.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa