Инфо

6. јун 2013.6. јун 2013.
ФУДБАЛ: КАДЕТСКА ЛИГА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

САВАЦИУМ ШАМПИОН

Мачва ““ Савациум 0:0
Стадион Мачве. Гледалаца 600. Судије:Влада Стојановић, Војкан Кокошар, Жарко Обрадовић (сви Ваљево). Жути картони:Белић (М) и Станковић (С).
Мачва: Милошевић,Јанковић (Костић), Теодоровић, Мићановић, Станковић, Симић, Марковић (Ђурковић), Мићић (Белић), Радукић (Вучетић), Суботић (Караклић), Пајић (Миловановић).
Савациум: Јовановић, Дражић,Н. Васић, Вујић, Д. Васић, Арсеновић, Атић, Ђурић (Стојићевић), Берић, Марковић (Богићевић), Станковић (Раденковић).
Играч утакмице: Зоран Јовановић (Савациум)
Пред великим бројем навијача градски ривали Мачва и Савациум одиграли су борбену и квалитетну утакмицу којој су само голови недостајали да би утисак био још потпунији. Савациум је у утакмицу ушао са бодом предности па му је и нерешен резултат био довољан да би први ушли кроз циљ.
Мачва је у већем делу утакмице била боља, више је нападала али су се момци у плавим дресовима углавном добро бранили. Прву шансу за Мачву пропустио је Пајић у шестом минуту, затим је и Тодоровић могао да доведе Мачву у вођство али је Јовановић овај пут одлично интервенисао. У 25.минуту Мићановић се изборио за лопту у шеснаестерцу Савациума, додао је Радукићу који је са пар метара успео да промаши гол. Тек пред крај полувремена Савациум је заиграо много боље али ни његови фудбалери нису искористили пар добрих шанси.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa