Инфо

6. јун 2013.6. јун 2013.
ИЗВИЂАЧИ

ИЗВИЂАЧКЕ ИГРЕ СРБИЈЕ У ШАПЦУ

Савез извиђача Србије свој годишњи програм спроводи кроз више масовних акција као својеврсну проверу обучености чланства. Од већих активности су Смотре, Извиђачке игре, Извиђачки вишебој, Поречанске пловидбе и др. Активности се одржавају сваке године у другом месту. Шабац је до сада био домаћин 8. Смотре СИС и Извиђачких игара Србије. Старије планинке из Шапца прве у својој категорији. Киша је делимично променила програм. Акција у потпуности успела
Прошлог викенда на Летњиковцу у Шапцу, за две године одржане су две највеће и најмасовније активности извиђача Србије. Осма Смотра СИС одржана је у Шапцу 2011. године поводом 100 година извиђаштва у Србији, и оцењена је у организационом и стручном погледу као једна од најбољих до сада. То је резултирало да им старешинство СИС повери организацију 22. извиђачких игара Србије. За овакве активности Шабац има најбоље теренске услове и врло добар стручни кадар, што је гаранција успеха поверне активности.
На 22. извиђачким играма такмичили су се водови у више категорија, око 350 извиђача из Београда, Ниша, Беле Цркве, Врања, Старчева, Бијељине и Шапца. За игре било је пријављено још пет градова али због лошег времена нису дошли на акцију.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa