Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД ПОСЛЕДЊЕ КОЛО

ТРИЈУМФ ЗА КРАЈ

Вујић вода ““ Мачва 0:3 (0:0)
Ваљево. Стадион Сењак. Гледалаца 50. Судија: Драган Николић (Пожаревац) 8. Стрелци: Илић 55. Пањковић 64. и Пејовић у 73.минуту за Мачву. Жути картони: Марукић (ВВ), Илић (Мачва).
Вујић вода: Новаковић 6,5 , Матковић 6, Ивановић 6, Милутиновић 6, Шпица 6, Мудринић 5,5 , Крстић 5,5 , Марукић 6, Тодоровић 6 (Сердар 6), Андрић 7, Рашевић 6,5 , Трифковић 6,5.
Мачва: Степандић 7,5 , Пејовић 7,5 , Милетић 7, Вукмир 7 (Радовановић-), Ристивојевић 7,5, Ђукановић 7, Драгићевић 7( Гемовић 8), Илић 7,5 , Матић 7,5 (Милинковић-), Лекић 8,5 , Пањковић 7,5.
Играч утакмице: Огњен Лекић (Мачва)
Фудбалери Мачве су финиш сезоне одиграли много боље него утакмице које су одлучивале о пласману у виши ранг такмичења. Без притиска Мачва је постигла низ победа а у задњем колу победила је екипу Вујић воде из Ваљева на њиховом терену.
Фудбалери из Ваљева желели су да се од својих навијача опросте победом али су испред себе имали одличну екипу Мачве која се у првом полувремену добро бранила и чак је голман Милош Степандић имао две сјајне интервенције и спречио Ваљевце да дођу у вођство. И фудбалери Мачве имали су неколико добрих прилика али су мреже у првих 45 минута мировале.
У другом полувремену Шапчани су извршили неколико измена, доста су убрзали своју игру, поправили реализацију шанси и брзо и лако постигли 3 гола. Мачва је повела у 55. минуту када је Пањковић центрирао а Илић главом постигао гол. Само десетак минута касније, са двадесетак метара шутирао је Милетић а на одбијену лопту натрчао је Пањковић и постигао је леп гол. Сјајно је одиграо и млади Гемовић који је у 73.минуту одлично прошао, послао повратну лопту у шеснаестерац а на њу је натрчао Филип Пејовић и снажним ударцем поставио коначан резултат овог меча.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa