Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
ПУ „НАШЕ ДЕТЕ“

„ПЧЕЛИЦА“ У НОВОМ РУХУ

Захваљујући донацији „Прокредит банке“ вртић „Пчелица“ ових дана освануо је са новом фасадом. Осликавањем простора, фарбањем ограде, клацкалица и љуљашки, као и сађењем цвећа, у суботу 8. јуна, настављени су радови на улепшавању дворишног простора. Под слоганом „Енергија на делу“ запослени у „Прокредит банци“, васпитачи и помоћно особље ПУ „Наше дете“ заједничким снагама показали су да и мале ствари могу улепшати срећно детињство најмлађих Шапчана.
-Осећај је диван када урадимо нешто лепо за нашу децу. Надам се да нећемо стати овде и да ћемо осликати још неки вртић. Идеја за осликавање је наша. У свим вртићима биће урађена иста слика ““ рекла је Снежана Матић, члан тима „Прокредит банке“.
„Пчелица“ је један од петнаест вртића у Србији који су посредством „Прокредит банке“ били у могућности да новчана средства искористе за потребне радове.
-Диван је осећај урадити нешто за децу и на тај начин помоћи им да се боље осећају у новом, лепшем и веселијем простору. Урадили смо фасаду, а ограда ће бити у бојама наше банке. Посадићемо мало цвећа, зеленила и шаренила како би смо улепшали што више можемо овај простор. Улагати у децу је нешто најлепше. То нам даје и пружа нам највеће задовољство. Ови осмеси су највреднија ствар на свету ““ истакла је Биљана Петровић, директор Филијале „Прокредит банке“ Шабац.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa