Инфо

11. јул 2013.11. јул 2013.
КОЊИЧКИ СПОРТ: СЕДМИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ

ПОНОВО ЗАБЛИСТАЛА РОМАНТИК СТОРИ

У суботу, 6. јула, на Шабачком хиподрому одржан је Седми тркачки дан у овогодишњој сезони. Присуствовало му је око 2.000 љубитеља коњичког спорта који су могли да виде пет галопских трка, од тога једну у сулкама. У центру пажње била је трка дана Меморијал Луке Лазаревића коју је освојила Романтик Стори и овом другом победом на Шабачком хиподрому много обрадовала свог власника Слободана Тешића. Разлог за славље имали су и остали власници победника. Тако се победи Терора радовао Војин Рашић, Ватрене Маце Шендековићи, Дилане брат и сестра власници штале РС као и Драган Живановић чији је Емил победио у трци у сулкама.
У трци Сани Пежо-Ситроен наступило је шест грла од три године и старија на стази од 1.350 метара. Трку је водила Милетина Коштана, затим Тарантина, да би у финишу из групе искочио Терор, избио на челну позицију и стигао до прве победе у петом старту. За њим су кроз циљ прошли Милетина Коштана, Лајт оф Париз, Тарантина док су Карамела и Чак Норис остали без пласмана. Тренер Терора Зоран Лукић нам је рекао:
-Није од старта кренуо максимално већ смо по договору чували његову снагу за финиш трке. Када је Терор избио на чело, знао сам да ће успети да надмаши све ривале, а и постигнуто време од 1:21,8 је задовољавајуће.
У трци Сани оптик на 1.600 метара наступило је пет женских грла од три године и старијих. Дуго се на челној позицији налазила Есперанца али ју је Ватрена Маца све време пратила и чекала моменат за напад. У задњих 200 метара Ватрена Маца је још више појачала, престигла Есперанцу и у времену 1:39,7 у свом четвртом старту стигла до треће победе оставивши Есперанцу за две дужине. Русија је била у налету али није могла више од трећег места испред Луне Милетине и Стеле Чи Камини.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa