Инфо

11. јул 2013.11. јул 2013.
ДИРЕКЦИЈА ЗА ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ, ПУТЕВЕ И ИЗГРАДЊУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

УРАЂЕНО ДОСТА ПОСЛА

На локалне путеве извучено 2.700 метара кубних шљунка. Крпљене ударне рупе на локалним путевима и улицама у дужини од око 186 километара, а за асфалтирање преостало још 750 тона масе
Доста смо од почетка ове године радили на заштити животне средине која обухвата: уклањање дивљих депонија смећа по налогу комуналног инспектора и стручне службе Дирекције, потом одржавамо привремене депоније смећа по месним заједницама. То обухвата пролећно и јесење чишћење, које је завршено, а у неким месним заједницама радили смо и по други пут, због несавесних грађана. Радимо свакодневно и уређење прве зоне Богатића по уговору са ЈКП, каже на почетку разговора Синиша Пузић, директор Дирекције за грађевинско земљиште, путеве и изградњу општине Богатић.
У Дирекцији је потпуно радна атмосфера од почетка године.
- Шљунчили смо локалне путеве у укупној дужини од 70 километара. До сада је на њих извучено 2.700 метара кубних шљунка. Уређен је пружни прелаз Дубље - Железничка станица. За шљунчење некатегорисаних путева (свака месна заједница добила је по један пут) на располагању им је милион и по динара, додаје Пузић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa