Инфо

11. јул 2013.11. јул 2013.
ШАБАЧКЕ ПИЈАЦЕ

БУВЉАК НАЈПОПУЛАРНИЈИ

Шабац има седам пијаца: Тржницу, Живинарник, Стадион, Кванташку, Сточну, Бувљу и Камичак. Због опште кризе последњих годину дана у њих није много улагано. Ипак, запослени у ЈКП “Стари Град“ се труде да обезбеде што боље услове корисницима својих услуга
Располажемо средствима која нам из Буџета определи Град. Имамо нешто и својих средстава којима смо после зимског периода средили критична места на кровној конструкцији Тржнице. Урађен је део крова на Живинарнику, ограђен је Бувљак и део ограде на Сточној и Кванташкој пијаци. Увек имамо идеје у складу са временом у ком живимо. Све што радимо угледамо се на неке градове који су испред нас, као што су Београд и Нови Сад. Трудимо се да издвојимо што више новца из сопствених средстава за унапређење наших услуга, истиче испред ЈКП “Страри Град“ Синиша Ђаковац.
Тржница је реновирана 2005. године. Пре извесног времена Град је урадио фасаду. За ову годину је планирано кречење. Продавци, међутим, нису задовољни урађеним.
-Дато нам је мало простора. Не можемо сву робу да изнесемо на тезге, па морамо да је држимо у колима. Лоша је и хигијена, као и вентилација. Треба да имају слуха и за ову кризу. Сваке године нам повећавају цене закупа, а цене наших производа су на нивоу од пре пет година, неке су од примедби продаваца из Тржнице.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa