Инфо

18. јул 2013.18. јул 2013.
КОШАРКА: ЂОРЂЕ ЛЕЛИЋ ТРЕНИРА У ШАПЦУ

МОМ ГРАДУ НА УСЛУЗИ

Ђорђе Лелић, двадесетчетворогодишњи кошаркаш, од 1998. прошао је све млађе селекције ОКК Шабац. Затим је од 2005. Две сезоне играо је у Срему из Сремске Митровице у Првој српској лиги. Вратио се у свој град и помогао му да се из Друге пласира у Прву српску лигу. У то време талентовани кошаркаш је играо изузетно добро и био међу најбољим играчима лиге што му је помогло да следеће три сезоне одигра у Првој лиги Словеније у тиму Електра.
-Прве године ми је било доста тешко јер сам био млад а играо сам против најбољих кошаркаша у Словенији. Брзо сам успео да се докажем и изборим место у тиму и задње две године сам играо на њиховом Ол-стар мечу што је било својеврсно признање за моје игре. Олимпија и Крка су ипак доминирале у лиги, а у сезони 2011./2012. смо били пети и замало нам је измакао плеј-оф, доста несрећно тако да нисмо добили шансу да се боримо за титулу.
После сјајне сезоне ипак сте се вратили у Шабац.
-Шабац се борио да се врати у Прву Б лигу и позвали су ме да им помогнем а ја се нисам договорио са Електром о наставку сарадње. Играо сам у Шапцу и чекао позив неког клуба из иностранства. Позвао ме је Аполон из Лимасола тако да сам део шампионата провео на Кипру. Играли смо Еурочеленџ. Тим је био добар али се финансијска ситуација погоршала па сам се вратио у Шабац. Нисам могао да помогнем свом клубу због прописа али ми је драго што сам играо за њих у првом делу сезоне и бар делом ушао у историју јер су они направили велики успех и серијом 26:0, што одавно ником није пошло за руком, успели да се домогну вишег ранга.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa