Инфо

18. јул 2013.18. јул 2013.
У ПЕШАЧКОЈ ЗОНИ ШАПЦА

БАЗАР РУКОТВОРИНА

Испред старе Робне куће, прошлог петка одржан је дванаести Базар старих и уметничких заната, у организацији ТОШ и Шабац Фешн Деј продукције.
Око 50 излагача представило је ручно рађене предмете од дрвета, пресоване сламе, воска, коже, декупаж, свилене бомбоне и лицидерска срца, уникатну гардеробу и накит, колаче, вино, природне козметичке производе... Више од половине излагача дошло је из Новог Сада, Београда, Кикинде, Зрењанина, Новог Пазара, Крушевца... Шапчани су шетали, разгледали, понеки и куповали, највише Србобрански труба колач, који је ове године био атракција. Ведар дух са мирисом прохујалих времена донео је осмех на лица суграђана, а добром расположењу итекако је допринео Ненад Алексић, произвођач вина из Новог Сада, Неша Бермет, како га зову по вину по ком је препознатљив.
-Сваке године се појављују нови излагачи, добар глас се далеко чује. Грађани ме стално питају зашто Базар не траје мало дуже? Интересантно им је, посебно женама. Оно што могу са извесношћу да кажем је да ће ове године Базар бити одржан поново у оквиру ШЛФ, као део пропратне манифестације, рекао је Зоран Кикић, један од организатора.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa