Инфо

25. јул 2013.25. јул 2013.

ПРИЈЕМ ГРАЂАНА КОД МИНИСТРА ЗОРАНЕ МИХАЈЛОВИЋ

Пријем грађана код Министра енергетике, развоја и заштите животне средине, проф. др Зоране Михајловић, у суботу 27. јула 2013 године, биће организован у просторијама Градске управе града Шапца, Господар Јевремова 6, што ће бити први пут да се редован сусрет министра са грађанима организује ван Београда.
Пријем грађана одржаће се од 8:30 до 13:30 сати и у том периоду грађани ће имати прилику да у директном контакту са министром и њеним сарадницима изнесу проблеме и поставе питања.
- После три сусрета с грађанима у Београду, закључили смо да треба да дамо прилику и људима из других градова у Србији да изнесу своје проблеме, јер се непосредни контакт с грађанима показао као добар начин да сазнамо које би прописе требало поправити и где је у пракси могуће побољшати рад државне администрације. Примера ради, након претходног пријема за грађане, пре две седмице, закључили смо да је неопходно изменити Уредбу о енергетски заштићеном купцу, како би поред струје и гаса, олакшице за социјално угрожене обухватиле и топлотну енергију, односно грејање, каже министар Зорана Михајловић.
Пријеми грађана одржавају се сваке друге суботе, а први такав састанак одржан је у просторијама Министарства енергетике, развоја и заштите животне средине у Београду.
Распоред пријема грађана:
27. 07. 2013. - Шабац
10. 08. 2013. - Београд
24. 08. 2013. - Лесковац

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa