Инфо

1. август 2013.1. авг 2013.
РАДОВИ НА СПОРТСКИМ ОБЈЕКТИМА У ШАПЦУ

ПАПИРОЛОГИЈА НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ

ЈП Спортски центар “Шабац“ тренутно ради на уређењу Мачвиног стадиона, завршетку сале за борилачке спортове у МЗ Жика Поповић, а чека се још овлашћење из министарства да се почну радови на „Соколани“ и „Кош клубу“. Директор предузећа, Драган Николић истиче да је најбитније да су имовинско ““ правни односи решени
Трибине на Мачвином стадиону се фарбају. У плану је и исписивање имена клуба, као и још неки детаљи. Тај процес ће трајати и када почне првенство. Директор ЈП Спортски центар “Шабац“ Драган Николић најављује покретање јавне набавке за столице за јужну трибину и додаје да је буџет намењен томе милион динара.
-Радови на улазном везном делу, тзв. “кули“ у застоју су због спора са грађевинским предузећем “Рад“, које је сада у стечају. Ово предузеће радило је трибину која је по уговору требала да буде готова 1993. године. Од тада ништа није рађено. Њих сада води стечајни управник Агенције за приватизацију. Ми се у спору појављујемо као град који је захтевао да се тај проблем реши. Хоћемо да откупимо ту стечајну масу, јер се води као њихова имовина, и они су извршили процену. Сада смо ми ангажовали проценитеља, који је пред крај посла. Нама је интерес да откупимо њихова права чиме бисмо добили пуноправно коришћење и могућност завршетка објекта. Док се тај процес не заврши ништа не може да буде приведено намени, објашњава Николић.
Према његовим речима буџетом за ову годину су предвиђена средства да се “кула“ заврши. Планирано је по 8 кабина за њц, плато где би био улаз и могућност да се продаје пиће.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa