Инфо

8. август 2013.8. авг 2013.
ФУДБАЛ: МАЧВА ОСВОЈИЛА ТУРНИР У ДОЊЕМ ДОБРИЋУ

МИЛОШ СТЕПАНДИЋ НАЈЗАСЛУЖНИЈИ

Лозница ““ Мачва 0:1 (0:0)
Терен у Доњем Добрићу, гледалаца 300, судија Игор Дикановић ““ Шабац, стрелац: Тошић 76 мин. (М)
Лозница: Арнаутовић, Тадић, Савиновић, Николић, Јевтић, Милинковић, Мијаиловић, Станић, Максимовић, Стевановић, Пајић. Играли су још: Ковачевић, Јовановић, Тодоровић, Божовић, Дишић, Вићић, Зарић, Секулић, Милосављевић.
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић, И. Радовановић, А. Радовановић, Таковац, Лазић, Драгићевић, Г. Матић, Милинковић, З. Матић. Играли су још: Новаковић, Б.Јовановић, Милутиновић, Ђукановић, Ристивојевић, Тошић, С. Јовановић, Рувидић, Мићановић, Гемовић, Илић.
ФИНАЛЕ: Младост ““ Мачва после пенала 3:4 (0:0)
Стадион у Доњем Добрићу, гледалаца 400, судија Мирослав Матић ““ Лозница. Стрелци из пенала: Аћимовић, Молеровић и Мијатовић (Младост), Лазић, Милинковић, Г.Матић, Таковац (Мачва).
Младост: Лекић, Гојевић, Васиљевић, Миловановић, Андрић, Недељковић, Поповић, Молеровић, Панић, Н.Миаиловић, Мијатовић. Играли су још: А.Мијаиловић, Аћимовић, Арсеновић.
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић, Б.Јовановић, Ђукановић, Ристивојевић, Илић, Милутиновић, Станојловић, Гемовић, Тошић. Играли су још: Новаковић, З.Матић, А.Радовановић, Лазић, Рувидић, Драгићевић, Г.Матић, С.Јовановић, Милинковић, И.Радовановић, Видић.
Фудбалери Мачве су гостовали у Ердевику и победили екипу Слоге са 4:0. Затим су освојили турнир у Доњем Добрићу. Шапчани су играли са екипама Лознице и Младости и чини се да је одбрана добро функционисала, али на те две утакмице, из игре је постигнут само један гол. Очекује се да проради и напад, јер је до почетка шампионата остало још само 10 дана.
На свим припремним утакмицама мрежу Мачве је углавном чувао Милош Степандић. Од када се вратио у Шабац и изборио за место међу стативама, често су га оспоравали. Он својим добрим одбранама покушава да разоружа своје критичаре и докаже да заслужује Мачвин дрес са бројем 1. Шапчани су освојили турнир у Доњем Добрићу, а за најбољег голмана проглашен је управо Милош Степандић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa