Инфо

8. август 2013.8. авг 2013.
ТРАДИЦИОНАЛНА ЛЕТЊА АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА КРВИ

ШАПЧАНИ ЧЕКАЛИ У РЕДУ ДА ДАЈУ КРВ

Црвени крст и град Шабац организовали су прошлог петка традиционалну Илинданску акцију добровољног прикупљања крви. Више од 120 Шапчана донирало је драгоцену течност, а акцију је подржао и заменик градоначелника Немања Пајић, који је такође дао крв.
На празник светог Илије Шапчани су још једном потврдили хуманост. Упркос високој температури и сезони годишњих одмора, у башти Културног центра чекали су у реду како би дали крв и помогли најугроженијим суграђанима. У традиционалној акцији учествовали су редовни даваоци крви из Шапца, али и многи други.
- У акцији учествују и даваоци са територије сеоских месних заједница, као што су Рибари, Петловача, Петковица, Цуљковић и Богосавац. Изузетно смо захвални свима који су се одазвали позиву да помогну нашим угроженим суграђанима, донирајући им оно најдрагоценије, истакао је координатор Црвеног крста Зоран Радукић.
Личним примером акцију је подржао заменик градоначелника Немања Пајић, који је навео да сарадњом свих служби Шабац, за разлику од неких других градова, нема проблема са несташицом драгоцене течности ни током летњих месеци.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa