Инфо

8. август 2013.8. авг 2013.
СИНОЋ ПОЧЕО ШАБАЧКИ ЛЕТЊИ ФЕСТИВАЛ

МУЗИКА ЗА ПРОБИРЉИВЕ

Од 7. до 11. августа на шабачкој Тврђави у оквиру 11 ШЛФ планиран богат музички програм
Шабац ће наредних дана бити регионална престоница урбаног звука. Наиме, организатори овогодишњег, 11 по реду, Шабачког летњег фестивала су најавили учешће великог броја познатих извођача али и традиционално промовисање неафирмисаних бендова.
Према предвиђеном програму, пред шабачком публиком наредних пет дана наступиће новодсадски “Ритам Нереда“ и “Обојени програм“, београдски “Електрични оргазам“, “Плејбој“ и Рамбо Амадеус, загребачки “Јинџ“ и Едо Мајка, затим Стерео мц“™с ДЈ сет из Лондона, Страигхт Мицкеy Анд Тхе Боyз, Бвана из Лагуне, Хyпе и Бамби Молестерс задовољиће укусе и најпробирљивијих, а многи са нестрпљењем очекују наступе Горана Барета са “Мајкама“ и домаћих “Гоблина“.
За госте са стране, али и Шапчане који од провода траже нешто више, као и претходних година за време трајања ШЛФ на Старом граду биће обезбеђен бесплатан камп. Онима који се одлуче да бораве у њему на располагању су градска плажа, јавни тоалети, тушеви, спортски терени а амбуланта за прву помоћ која ради од осам до двадесет часова. Камп је отворен јуче , а радиће до 13. августа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa