Инфо

15. август 2013.15. авг 2013.
ФУДБАЛ: ФК МАЧВА

БРЕНД КОЈИ ОБАВЕЗУЈЕ

У недељу почиње фудбалско првенство Српске лиге-Запад. Мачва у Шапцу дочекује Слободу из Чачка. Утакмица почиње у 17:30 часова
Руководство Мачве пред почетак јесењег дела првенства, за такмичарску сезону 2013/14. не скрива оптимизам. На конференцији за новинаре, одржаној у уторак, у трофејној сали реномираног шабачког клуба, стручни штаб и руководство првог тима Мачве, најавило сезону каква доликује и какву сви прижељкују.
Драгојло Лазић, председник Скупштине ФК Мачва, очекује да ће клуб остварити постављене циљеве, а на које их обавезује традиција, као и жеље свих који прате фудбал и воле Мачву.
Шеф стучног штаба, Дејан Николић истиче да је свестан чињенице да је Мачва озбиљан клуб, не само у Српској лиги Запад већ и шире, и да као такав клуб, и Мачва и град Шабац заслужују Мачву у првој лиги: „Потрудићемо се да дамо све од себе и да Мачву вратимо на прави пут. Очекујем да ће и управа помоћи да Мачва функционише на прави начин.“
Филип Пејовић, заменик капитена, истакао је: „Припреме смо одрадили добро, спремни улазимо у првенство па сам оптимиста и уверен сам да ћемо заузети позицију коју и други од нас очекују. Променили смо везни ред и напад, мислим да имамо добар састав.Одбрана је остала иста“.
Александар Живановић, потпредседник ФК „Мачва“, представио је појачања уз оптимизам да ће Мачва са новим играчима бити тим који ће противници респектовати.
- У новој сезони појачали смо се следећим играчима: Новаковић Богдан, голман 1993. г ФК „Вујић Вода“ , Спасеновић Милош, одбрамбени играч 1991. год. ФК „Лозница“, Лазић Звездан, везни играч 1986. год. ФК “Лозница“. Видић Алекса, везни 1994. год. ““ бонус играч „Слобода-поинт“, Јовановић Мирослав, везни 1998. „Борац“ Чачак, Милутиновић Милан, везни 1983. „Доњи Срем“, Станојловић Небојша, нападач 1989. „Младост“ Лучани, Тошић Немања, нападач 1986. год „Јединиство Путеви“, Матић Горан, нападач 1993. ФК „Лозница“, Таковац Бошко, одбрана 1986. „Радник“ Бијељина - истакао је Живановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa