Инфо

15. август 2013.15. авг 2013.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

ДОК ДЛАНОМ О ДЛАН

Реконструкција Владе биће завршена до краја месеца. Кажу. Ето, а они међу нама Србима што су сумњичави, стално нешто закерају, те развукло се све то, те ово, те оно. Скептици, не верују својој Влади. А Влада, док дланом о длан, изабраће нове министре. И Бог да нас види.
Не стварно, коме су то по овим јулским и августовским врућинама, требали нови министри. На онаквим температурама могли су и они да се искваре. Овако, уђемо у септебар, па до зиме ко издржи, издржао је.
Неки наши политичари били на сабору трубача у Гучи. Сад они безобразни и безобзирни скептици то једва дочекали па веле да су ти нашки политичари малко продували.
Они политички аналитичари много нешто полемишу о могућем уласку странаца у нашу Владу. Па шта и ако дођу, и сад неки од наших министара делују као странци.
Ко каже да смо ми Срби аполитичан народ. Ових дана како нема скупштинских заседања ни телевизијских преноса, цркавамо од досаде.
Кажу да ће се ипак мењати здравствене књижице. Ама неће. Изгледа да хоће. Можда и неће... Од тога ће се неко, стварно, разболети.
Недавно штрајковали произвођачи млека шабачког краја, тражили наравно, своје паре. И уместо мноштва који су обећали да се појаве изпред надлежне уставнове, дошли само понеки, а они други се правдали да им се баш тад телила крава. Један од ученика протеста је констатовао да је и то леп догађај да у једном дану свет угледа тако много телади. Тако нешто се није десило у свету. Па ни крављем.
А поводом тих крава, недавно је у једној азијској земљи авион ударио у краву, наравно на писти. Код нас то не би могло да се деси, толико нам је ослабио сточни фонд.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa