Инфо

15. август 2013.15. авг 2013.
ШЕСТА ШАБАЧКА РЕГАТА

ЗАВЕСЛАЈ ВИШЕ ДО ПРОВА

Шеста шабачка регата, која последње две године носи назив Савска регата, одржаће се у суботу, 17. августа. Повезује Шабац и Владимирце, чије су локалне управе и покровитељи догађаја. Манифестација под називом “Завеслај више“ почела је 2. августа акцијом давања крви у Културном центру. Сакупљено је 128 јединица ове драгоцене течности, а акцији су се одазвале многе шабачке фирме.
-Регата креће у 12:30 часова са Старог Града и плови до Прова, на плажу “Камичак“. Тамо ће локална управа Владимираца организовати дочек. Биће приређен културно ““ уметнички и спортски програм. Шатор са храном и музиком биће постављен до дубоко у ноћ, наводи Драган Миловић, заповедник и почасни капетан Регате.
Заинтересовани за учешће на Регати могу се пријавити на дан поласка до 11 часова на Старом Граду, а сто за пријаве ће бити видно обележен. Миловић наводи да се очекује стотинак пловила и 500, 600 учесника на води, и дупло више људи на циљу. Као и претходних година обезбеђена је медицинска служба, спасилачка екипа са рониоцем, редарска служба и на копну и на води. Дежураће ПУ Шабац и Владимирци, као и Лучка капетанија Сремска Митровица, која је задужена за дешавања на води када су у питању већа пловила.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa