Инфо

22. август 2013.22. авг 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД: У ПРВОМ КОЛУ МАЧВИ ПРОТИВ СЛОБОДЕ ИЗ ЧАЧКА СЈАЈНИМ ОДБРАНАМА

СТЕПАНДИЋ САЧУВАО БОД

Мачва ““ Слобода (Ч) 0:0
Стадион Мачве. Гледалаца 400. Судија: Никола Страхињић (Краљево) 8,0. Жути картони: Ђукановић, Матић (Мачва), Вељовић, Вучић, Радисавчевић, Станојевић, Антић (Слобода).
МАЧВА: Степандић 9, Пејовић 7,5, Спасеновић 7, Јовановић 7, Ристивојевић 7, Ђукановић 7,5, Видић 6,5 (Лазић 7), Гемовић 6,5, Станојловић 6,5 (Матић 6,5), Милутиновић 6,5, Тошић 6,5 (Милинковић 6,5).
СЛОБОДА: Чабаркапа 8,5, Радисавчевић 7, Антић 7, Гавровић 7, Милутиновић 7, Вучић 6,5, Вељовић 6,5, Митровић 7 (Ранђић 7), Пантовић 6,5, (Станојевић 7), Јовановић 7 (Димитријевић -), Ризовски 6,5.
Играч утакмице: Степандић.
Мачва је са Чачанима у утакмицу ушла као фаворит. Почетак сезоне и жеља да у првом колу сва три бода остану код куће приказаном игром није остварена. Можда је притисак првог кола, очекивања, али и промашај Милана Милутиновића са беле тачке био пресудан да даљи ток утакмице оде у другом правцу. И гости су у првом полувремену имали лопту на пеналу, али је Степандић сјајном интервенцијом одбранио шут Јовановићу. Иако је посед лопте убедљиво био на страни црвено-црних није се указала шанса која би донела сва три бода. Чак се Чачанима, практично аутсајдерима, пред крај меча указала шанса где су два пута из контра напада запретили, али је Степандић својим интервенцијама сачувао бод.
После утакмице питали смо шефа стручног штаба Дејана Николића о узроцима игре утиску који су оставили играчи о евентуалним изменама пред меч са Лозницом на Лагатору.
- Исход утакмице у Првом колу за нас сигурно није добар. Очекивали смо победу. Наш је кикс, надам се да је ово био само наш лош дан. Добро смо отворили утакмицу али нас је промашен пенал пресекао. Имали смо иницијативу, најискуснији су подбацили, самим тим нисмо остварили оно што смо очекивали. Окрећемо се утакмици са Лозницом. Ове седмице ћу покушати да вратим атмосферу у тиму. Играчи су схватили да је ово био наш кикс и вољни су да се врате и све усмере наредним утакмицама. Покушаћемо да игру конципирамо тако да квалитетом решимо утакмицу против Лознице у нашу корист. Биће неких промена у тиму, знамо да је то комшијски дерби и да ће стадион бити пун, али то само треба да буде мотив више за играче Мачве.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa