Инфо

22. август 2013.22. авг 2013.
КОЊИЧКИ СПОРТ: ЈЕДАНАЕСТИ ТРКАЧКИ ДАН

У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ ШАБАЧКИ ДЕРБИ

У недељу 25. августа са почетком у 16 часова одржаће се једанаести тркачки дан у овогодишњој сезони на шабачком хиподрому. Биће одржане четири галопске као и галопска трка у сулкама у којима је уписано 34 грла. Наградни фонд овај пут износиће 820.000 динара.
Највише пажње већ изазива трка дана Шабачки дерби (ГРУП 1) на 2.400 метара. Уписано је осам сјајних грла, старости три године, који ће се борити за наградни фонд од 400.000 динара. Уписани су: Амон Џек (Жељко Илић), Фортунић (Горан Крстић), Џони Ребел (Золтан Варга), Муди Гари (Ризван Сакић), Пауер Сворд (Александар Шашић), Ред Били (Ђорђе Перовић), Грацијас А Ла Вида (Горан Мешетовић), Камена (Кристијан Гнези). Победника ће одлучити многи детаљи, тренутна форма, џокеј, тактика тренера, место у стартној машини, позиција у току трке... по неким прогнозама предност би могли да имају Џони Ребел, Амон Џек и Камена мада и остала грла нису без шансе и даће све од себе да помрсе конце фаворитима.
Најуспешнији тренер и ове сезоне је Дуле Пајић који у трци има два грла, Фортунића и Ред Билија, али их не сврстава у фаворите:
-Биће ово још једна велика трка на шабачком хиподрому. Уписано је осам заиста квалитетних коња а по мојим прогнозама издвојио бих Џони Ребела, Камену и Амон Џека који су у овој сезони већ остварили добре резултате у тркама где су учествовали. И грла која тренирам су у доброј форми а увек је могуће да неко из другог плана направи сензацију. Једино сам сигуран да ће шабачка публика поново уживати.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa