Инфо

22. август 2013.22. авг 2013.
НОВА ФАСАДА И ОЛУЦИ НА ЗГРАДИ ДОМА КУЛТУРЕ У ДОБРИЋУ

ЛЕПША СЛИКА СЕЛА

Месна заједница Добрић једна је од сеоских месних заједница која је реализовала Програм подршке сеоским месним заједницама на територији града Шапца ради унапређења услова живота. Део опредељених 300.000 динара из градског буџета утрошен је у постављање фасаде и олука на згради Дома културе у центру села, који је 2007. године изгорео у пожару. До сада су средствима мештана и локалне самоуправе, по моделу финансирања „два на динар“, на објекту површине 800 квадратних метара, изграђени плоча и кровна конструкција, уређене просторије месне заједнице и месне канцеларије, као и простор од чијег ће закупа приходовати месна заједница. Изградњом поткровља објекат је проширен за још 350 квадратних метара таванског простора.
Заменик градоначелника Шапца Немања Пајић, са сарадницима, прошлог петка посетио је Добрић са чијим је руководством разговарао о урађеном и планираном.
- Град Шабац је уложио значајна средства у обнову Дома културе у Добрићу, а коначан изглед зграда је добила са новом фасадом и олуцима. Поред чињенице да је слика центра села промењена на боље, Дом културе коначно постаје место окупљања мештана и обављања административних послова, као и простор за организовање јавних и културних догађаја, истакао је заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa