Инфо

29. август 2013.29. авг 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД : ПРЕД 2500 ГЛЕДАЛАЦА НА ЛАГАТОРУ МАЧВА НАДИГРАЛА ЛОЗНИЦУ , АЛИ

ПОДРИЊСКИ ДЕРБИ БЕЗ ПОБЕДНИКА

Лозница : Мачва 1:1 (0 : 1)
Стадион Лагатор. Гледалаца 2500. Судија Марко Ивковић (Лајковац). Стрелци: Пејовић у 18. минуту за Мачву и Максимовић у 59. минуту (из пенала) за Лозницу.
Жути картони: Максимовић, Дишић, Тодоровић (Лозница), Ђукановић, Иилић, Милутиновић, Ристивојевић, Г. Матић, Радовановић и Спасеновић (Мачва).
ЛОЗНИЦА: Ковачевић, Тодоровић, Савиновић, Јевтић, Николић (Милисављевић), Дишић, Милинковић, Божовић (Мијаиловић), Стевановић (Станић), Максимовић, Стајић.
МАЧВА: Степандић, Пејовић, Спасеновић, Видић (Радовановић), Ристивојевић, Ђукановић, Јовановић, Илић (Гемовић), Матић, Милутиновић, Тошић (Милинковић).
Мачва је гостујући Јадранима на препуном стадиону Лагатор, на тешком терену оставила утисак доминантније и физички спремније екипе. Већ у 17. минуту после корнера који је извео Јовановић, стрелац за Мачву био је Пејовић, који је искористио судар Ковачевића и Дишића из којег су обојица изашли са последицама али су наставили утакмицу. Овај први са увијеном главом, а Дишић са два поломљена зуба.
Мачва је своју предност држала све док Дишић у казненом простору (59. минуту) није изазвао контакт са Ристивојевићем да би судија Ивковић досудио најстрожу казну. Успешан са беле тачке био је Максимовић. У другом полувремену Мачва је имала две изванредне прилике. Новајлија, овогодишње појачање Мачве, некада први стрелац лиге, Тошић у 53 минуту очи у очи са голманом, шутира али у искусног Ковачевића. Мачва је имала прилику када је Милинковић са око двадесетак метара затресао пречку (82 минут) да би одбијену лопту Матић послао високо изнад гола. Капитен Мачве Ненад Ђукановић о утисцима после ове утакмице истиче: „Заслужили смо више од бода, терен је био тежак, утакмица борбена. Мишљења сам, да је судија погрешио када је досудио једанаестерац, јер је играч Лозничана имао намеру да направи контакт и да падне. Били смо бољи, имали смо две до три шансе, могли смо више. Боља смо екипа од њих. Они осим пенала нису створили ниједну шансу. Долази нам Аранђеловац, имали смо кикс у првом колу, и тако нешто не смемо да поновимо, ако хоћемо да нападамо највишу позицију и виши ранг.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa