Инфо

29. август 2013.29. авг 2013.
ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ЗА „ЈАНКОВЦЕ“

ОСВЕЖЕНА САЛА ЗА ФИЗИЧКО

Са првим школским звоном ученици шабачке ОШ „Јанко Веселиновић“ ући ће у окречену салу за физичко васпитање. Захваљујући вредној донацији компаније „Тикурила Зорка доо Шабац“ освежени су зидови тако да ће у пријатном амбијенту ученици поводити време посвећено спортским активностима.
- Од добијених средстава поред велике сале за физичко успели смо да окречимо и теретану, свлачионице и ходнике. Од извођача радова добили смо донаторски део тако да смо и свечану салу у главној школској згради реновирали кречењем и заменом осветљења. Овакве донације нам веома значе. Ми се годинама уназад трудимо да обезбедимо одређена средства на овај начин. Поред компанија „Тикурила“ и „Галеб“ свесрдну подршку имали смо и од родитеља тако да су све наше учионице климатизоване ““ рекла је Љиљана Стојановић, директорка.
Изграђена 1985. године сала за физичко ништа није изгубила од свог првобитног изгледа. Напротив, залагањем целог колектива уз помоћ донатора постала је пример добре сарадње. Пре две године иста ова компанија обезбедила је лак за паркет којим је премазан после хобловања.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa