Инфо

29. август 2013.29. авг 2013.
ЈСП „СТАН“ ШАБАЦ

ОДРЖАВАН И НЕГОВАН ГРАД

Поред дневне бриге о 7.500 станова и пројекта Енергетске ефикасности ова установа стара се и о амбијенталној целини Господар Јевремове улице, непокретним културним добрима и објектима, као и посебним примерцима градске архитектуре
Поред основне делатности, дневног одржавања станова, ЈСП „Стан“ Шабац труди се да буде што бољи сервис својим корисницима и оствари што квалитетније контакте са Скупштинама станара зграда које одржава, истакнуто је на конференцији за новинаре прошлог четвртка. У последње време најчешће се говорило о пројекту Енергетске ефикасности у сарадњи са градом тако да је ово била прилика да се јавност обавести и о другим вредним радовима за који је ове године предвиђен буџет од 40 милиона динара без послова на Библиотеци шабачкој.
- С поносом истичемо да је и у овим изазовним временима град Шабац издвојио 8.142.192 динара за радове на трећој фази Анекса Библиотеке шабачке. Радови су завршени. Чекамо израду техничке документације ради техничког пријема. Једним посебним приступом послу уз минимална средства од 250.000 динара успели смо да очистимо и санирамо све фасаде у Господар Јевремовој улици. И ове године санираћемо два објекта која припадају посебним примерцима градске архитектуре „Таково“ у Масариковој улици и Поп Лукина 31. У овом послу први пут заједно са нама учествују и корисници поменутих објеката са 50 одсто обезбеђених средстава. Уз исто учешће од 50 одсто радиће се и санација кровова на Самуровића кући, објекту у Господар Јевремовој 49 и објекту Металопластике ““ рекла је Љиљана Јовановић, директорка ЈСП „Стан“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa