Инфо

29. август 2013.29. авг 2013.
У ВАРНИ ОДРЖАНЕ ОСМЕ СЕОСКЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ

УЧЕСТВОВАЛО ВИШЕ ОД 2.500 ТАКМИЧАРА

Мајурци победници међу 38 месних заједница. Варна добар домаћин
Такмичари из Месне заједнице Мајур, са само једним бодом више у односу на другопласирану Месну заједницу Мачванског Причиновића, свеукупни су победници осмих Сеоских олимпијских игара.
Крилатица Пјера де Курбетена „Важно је учествовати“ била је у другом плану на осмом спротском сусрету сеоских месних заједница у Варни минулог викенда. Такмичење су обележили драматичан финиш и задовљство на лицима представника Месне заједнице Мајур. Са 54 бода, само једним више од ривала из Мачванског Причиновића, Мајурци су свеукупни победници Сеоских олимпијских игара.
- Из Варне носимо најпозитивније утиске. Дошли смо да се дружимо и надмећемо, стављајући резултат у други план. Ипак, током такмичења испоставило се да имамо шансу за тријумф, коју смо искористили и остварили победу, рекао је Мика Радиновић из Месне заједнице Мајур.
Овогодишње игре протекле су у набољем реду, са поносом су истакли организатори.
- Током три дана у различитим дисциплинама такмичило се више од 250 екипа. Домаћин се постарао да све буде на високом нивоу, а учсници су се потрудили да и у спортском смислу ове игре буде веома занимљиве. Победили су најбољи, али смо укупни победници сви ми који смо учествовали у организацији и реализацији Сеоских олимпијских игара, што потврђују утисци свих такмичара, који су показали како изгледа фер надметање, али и шта значи право дружење, нагласио је председник Организационог одбора Сеоских олимпијских игара Сретен Радовановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa