Инфо

5. септембар 2013.5. сеп 2013.
ЗАЈЕДНО У НОВУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ

ИСТИ УСЛОВИ ЗА СВУ ДЕЦУ

Представници политичког покрета „Заједно за Србију“ уручили су помоћ материјално угроженим ученицима са територије Шапца.
У сали Месне заједнице „Шипурске ливаде“ чланови иницијативног одбора „Заједно за Србију“, заједно са представницима хуманитарних организација, прошле суботе уручили су помоћ у одећи, обући и школском прибору социјално угроженим ученицима из Шапца. Стварање истих услова за школовање и одрастање најмлађих, представља један од приоритета у раду нове политичке организације, истакао је народни посланик и шеф одборничке групе „Заједно за Србију“ у локалном парламенту Небојша Зеленовић.
- Акцијом „Заједно у нову школску годину“ желели смо да један од стубова наше политике, принцип солидарности, докажемо на делу. Захвалан сам свим грађанима који су током последњих десет дана помогли нашу акцији. Они су заједно са нама обезбедили одећу, обућу и школски прибор, и учинили да почетак нове школске године буде исти за сву децу у нашем граду. Велику захвалност за реализацију ове акције дугујемо представницима Удружења инвалида рада, Удружењу слепих и слабовидих и организацијама „Хумано срце“ и „Каритас“, навео је Зеленовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa