Инфо

5. септембар 2013.5. сеп 2013.
КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ

ЛЕПША СТРАНА СВЕТА

Захвљујући Канцеларији за младе шабачки малишани и овај летњи распуст провели су учећи уз игру и дружење. На располагању су им биле тридесет три Летње школице. Неки од скоро хиљаду малишана имали су прилику да на завршној презентацији прошлог петка у Великој сали и башти Културног центра покажу шта су научили од првог јула до тридесетог августа.
- Заиста смо презадовољни како је све то протекло, пре свега, зато што су Летње школице биле врло посећене. Сигурно бројимо по тридесеторо деце у свакој Летњој школици. Негде више, негде мање. Наравно, то превазилази број посетилаца у односу на претходне године. Тридесет три је веома захтеван број пре свега и због организације и одржавања. Захвални смо пре свега Културном центру који нам је заиста уступио целу зграду за одржавање ових наших Летњих школица. Искористили смо Велику салу, двориште и нашу канцеларију. Поред тога заиста могу да се похвалим а и захвалим предавачима који су држали Летње школице јер су пре свега изашли нама у сусрет и одрадили све што је било у нашем захтеву. Окупили су сву ту децу у Културном центру у Канцеларији за младе и улепшали им овај летњи распуст ““ рекла је Наила Мехмедовић, директор Канцеларије за младе.
Иако различитих година, осмогодишњу Анђелу Павловићу, десетогодишњу Софију Кикановић и дванаестогодишњу Милицу Остојић зближила је љубав према природи. Тако су у „Чуварима природе“ током двомесечног дружења научиле много тога, а како су саме потврдиле једног дана можда ће бити и еколози.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa