Инфо

12. септембар 2013.12. сеп 2013.
УДРУЖЕЊЕ ЖЕНА ГРАДА ШАПЦА „ЉИЉАН“

ЗА ДЕЧЈИ ОСМЕХ

Шест ранчева пуних школског прибора били су довољан разлог за осмех ученика нижих разреда ОШ „Јанко Веселиновић“ прошле среде. Радост и задовољство на почетку школске године донеле су чланице Удружења жена града Шапца „Љиљан“.
- На овај начин смо хтели да обележимо њихов почетак школске године, да буду радосни, весели и да оне резултате које су постигли у претходној години увећају и да буду још успешнији у наредној. Посебно ми је драго што сам видела дечју радост. Стварно су се обрадовали. Баш су били срећни што су нешто тако лепо добили. То је и мени и свима нама из Удружења велика част и задовољство, а надам се и наставном особљу школе „Јанко Веселиновић“ ““ рекла је Љиљана Милошевић, председница Удружења жена „Љиљан“.
Сусрет препун емоција на обострано задовољство, по речима директорке Љиљане Стојановић, донео је неописиву срећу малишанима, али и подстицај за још боље резултате. Наредне школске године неки други ђаци из шабачких основних школа имаће прилику да осете оно што су „Јанкови“ ученици већ доживели овога пута.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa