Инфо

12. септембар 2013.12. сеп 2013.
ТАЊА РАДОВАНОВИЋ, НАРОДНИ ПОСЛАНИК СНС, ЗА „ГЛАС ПОДРИЊА“

СРБИЈА-ПРЕ СВЕГА

Замајац свих промена у деловању локалних самоуправа. Пољопривреда заслужује приоритет, а задруге посебно место у организацији пољопривредника. Извршни одбор СНС на челу са председником странке Александром Вучићем, даће прилику новим, одговорним људима да покажу шта знају, а формирање новог градског одбора у Шапцу, захтева дужи процес
Полагањем заклетве новоизабраних министара у реконструисаној Влади отклоњена је дилема између реконструкције Владе или нових (превремених) избора.
Како Вам таква одлука из садашње перспективе и локалног миљеа изгледа?
- За сада као што видимо парламентарних избора нема само реконструкција Владе. Поред реконструкције Владе у наредном периоду, како је најавио први потпредседник Владе очекују се и промене државних секретара, саветника и челних људи у “фирмама“. То значи да иде процес разрешења и постављења државних секретара у министарствима, саветника и челних људи у јавним предузећима, како на државном, тако и на локалном нивоу. Морамо се држати принципа у остварењу свих задатака у свим сферама друштвеног живота, који се налазе испред нас, а у циљу опоравка целокупног друштва и државе.
СНС је, као најодговорнија странка у земљи, ставила интерес Србије изнад страначког интереса и управо је то што грађани свакодневно препознају да страначки и лични интереси не могу, не смеју и нису изнад државних интереса.
Грађани виде чињеницу да је идејни покретач свих промена први потпредседник Александар Вучић и актуелна Влада.
У овим тешким моментима у којима се налази наша земља, сви ми морамо преузети заједничку одговорност и својим одговорним понашањем допринети што бржем опоравку наше земље. Управо зато СНС има највеће поверење, али и преузима одговорност.
Као први и основни циљ поставља се да замајац свих промена буде у деловању локалних самоуправа са намером да се што пре покрене и промени постојеће стање.
Према мојим сазнањима и спознајама, а у договору са људима на локалу ове одлуке Владе наилазе на одобравање, а у исто време буде наду да ће се истински ситуација у друштву побољшати у најскорије време, што верују да ће се одразити и на њихов бољи живот.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa