Инфо

12. септембар 2013.12. сеп 2013.
У “НОЋИ КУПОВИНЕ“

РЕВИЈА ВЕНЧАНИЦА

На недавно одржаној Ноћи куповине и добре забаве велику пажњу Шапчана привукле су девојке обучене као младе, које су у пратњи трубача прошетале кроз град. Поворци се придружио и један број заинтересованих грађана који су их пратили до Центра, где је на бини одржана ревија венчаница. Иако су о овом интересантном догађају причали и данима после многи наши суграђани нису знали да се заправо радило о ревији салона “Лана М“. Они који су били упућени, навраћали су у салон и своје позитивне утиске делили са власницом Светланом Мијаиловић.
-Идеја за ревију родила се потпуно спонтано. Када смо добили понуду да учествујемо у Вечери куповине, на њој је стајало да ко жели може да се пријави и за друге садржаје, па смо одлучили да уприличимо ревију. Организатор Зоран Кикић нам је предложио да укључимо и трубаче, и све је не крају било одлично. Непознати људи су долазили да нам кажу да смо им улепшали вече, наводи Светлана.
Уместо професионалних манекенки ангажовано је 14 “обичних“ девојака, које су се на бини понашале као искусни модели. Светлана је свакој изабрала хаљину према грађи, и каже да су им одабрани модели стајали савршено. Поред њих, шетали су и двојица “младожења“.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa