Инфо

19. септембар 2013.19. сеп 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ЦЕО ПЛЕН ДОМАЋИНУ

Мачва - Сељак 1 : 0 (1 : 0)
Шабац-Стадион Мачве. Гледалаца 400. Судија: Драган Николић (Пожаревац ) 5,5. Стрелац: Ђукановић у 23. минуту. Жути картони: Јовановић, Спасеновић (Мачва), Живковић, Јовановић, Ољача (Сељак).
Мачва: Степандић 8,5, Пејовић 7,5, Спасеновић 7,5, Јовановић 7,5, Таковац 8, Ђукановић 8,5, Гемовић 6,5 (Матић 6,5), Видић 6,5, Милинковић 8, Тошић 6,5 (Радовановић 7), Милутиновић 7,5 (Станојловић)
Сељак: Трбојевић 7, Живковић 6,5, Атанацковић 7, Живановић 7,5, Широки 7,5, Ољача 7, Ћирковић 7, Лукић 7 (Симеуновић 7), Савић 6,5, ( Вемић 7), Милић 8,5, Станојевић 6,5 (Јовановић -).
Играч утакмице: Ђукановић.
Гостујућа екипа из Михајловца показала је да се ни мало не сме потценити. И ако смо мислили да ће Мачва лако изаћи на крај као домаћин, можда због назива екипе која нам је дошла у госте, није било баш тако. Противник више на овој утакмици био је и главни судија Николић, који је Мачву оштетио у 56. минуту када је срушен у шеснаестерцу Милинковић, а судијска одлука да покаже на белу тачку је изостала. Мачва је била за класу боља у првом полувремену и ако су гости већ у 19. минуту запретили када је новајлија Таковац био на правом месту и изблокирао шут као и минут касније када је лопту послату из корнера Степандић избоксовао из казненог простора. Три минута касније у 23. минуту Јовановић је мајсторски центрирао из слободног ударца да би капитен црвено- црних Ђукановић био највиши и послао лопту „сељаку“ у мрежу и голом донео Мачви три бода. Било је још доста прилика и шутева, нарочито онај „топовски“ шут Тошића са двадесетак метара када му је Милинковић несебично дао лопту. Имала је Мачва и помало среће када је пред сам крај првог полувремена сачувала предност после соло продора Милића, када је лопта после шута завршила тик поред гола. Исти играч „Чупа“ је и на почетку другог полувремена запретио али је голман Степандић био на правом месту. Можда би епилог утакмице али и игра Мачве била знатно доминантнија, да је судија свирао пенал. Ипак уз пад игре у другом полувремену Мачва је дошла до сва три бода. Наредну утакмицу Мачва гостује Крушику у недељу, а затим је домаћин у седмом и осмом колу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa