Инфо

18. фебруар 2010.18. феб 2010.
ТРОТОАРИ И ПУТЕВИ ПОД СНЕГОМ

СНЕГ ОПЕТ ИЗНЕНАДИО

Обилне падавине које су биле праћене јаким ветром поново су задале проблеме предузећима задуженим за чишћење снега. Евидентно нерашчишћени путеви у граду као и пешачке зоне, возачима и пешацима отежали су кретање
Директор Дирекције за путеве, Миодраг Филиповић каже да су екипе овог предузећа реаговале на време али да је због јаког ветра и снежног наноса на локалним путевима ситуација била незадовољавајућа.
- У ноћи петак на суботу око један сат наше екипе су биле на терену. Два возила су нон стоп посипала со, а на локалним путевима су била четири возила која су посипала мешавину ризле и соли. Снег који је падао уз јак ветар стварао је велике проблеме, тако да резултат рада на локалним путевима је био никакав. У граду се стање нормализовало улице су углавном проходне и нема већих опасности по саобраћај. Екипа је наредног јутра поново била на терену и ти путеви ће у наредним данима бити проходни. У граду је посуто 36 тона соли а на локалним путевима бачено око 36 тона мешавине соли и ризле, рекао је Филиповић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa