Инфо

3. октобар 2013.3. окт 2013.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

МИСТЕР НО

Председник Србије био у Америци, премијер у Грчкој, а “они“ хтели да вршљају по Београду. Е, је...
Због најављене те параде поноса отказане све фудбалске утакмице, наводно да су сви расположиви полицајци штитили “оне“. Оне мушкарце што се са женскињем не дирају и оне женске што не маре за мушкарце. И ко је сад у овој Србији мањина.
Уствари, ми у Србији, изгледа да смо се више бавили, бар ових дана, којекаквим сексуалним настраностима а мање тиме како преживети ово кризно доба, нова поскупљења животних намирница, нове цене грејања и ко зна још чега.
Зашто београдски медији не придају сличну пажњу бившим или садашњим малобројним радницима који се често окупљају пред појединим институцијама, као што то чине “оним“ који би да поносито парадирају.
И сад, после свега неки кажу да су испали педери они што су забранили “оним“ да се проврцкају београдским улицама.
А у Србијагасу нешто смрди. Изгледа да није само гас.
Почела грејна сезона, бар за оне који могу да ложе ватре и имају чиме. Они други сачекаће да мраз закуца, па ће тек онда потпирити. Ми ни према хладноћи немамо исти однос.
Најављују наши званичници да ће ускоро усвојити Закон о ракији. И ред је да то благотворно пиће уђе у закон. Па да пијемо по закону.
А кад је у питању ракија, ево и подсећања на занимљивост из неких послератних година када је извесни доктор у једном поцерском селу држао предавање о штетности алкохола. Причао, причао човек, убеђивао окупљене мештане, трајало то и трајало, да би се у неко доба јавио један чича и театрално саопштио:“ У праву је доктор, шта ће нама тај алкохол код наше “™вако добре ракије“.
Неко је у Шапцу добио позамашне паре на лутрији. А ко ли је тај неко, наравно неће се сазнати. Јер одавно је у овој земљи јасно да онај који има, има то али за себе а не да се зна. А и кад би нам се обелоданио, брзо би испразнио кесу, сјатили би се они који су му на пречац постали и пријатељи и блиска фамилија. Боље да остане “Мистер НО“!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa