Инфо

3. октобар 2013.3. окт 2013.
ШИРЕЊЕ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ЈЕЛЕНЧИ

ПРИКЉУЧАК ЗА 23 ДОМАЋИНСТВА

Уређење комуналне инфраструктуре на територији Шапца настављено је прошле недеље изградњом канализационе мреже у Јеленчи.
После четири године чекања и бројних проблема изазваних неслогом мештана, 23 домаћинства у улици Ваљевског партизанског одреда ускоро ће бити прикључена на канализациону мрежу. Њихове комшије моћи ће да остваре исто право, под условом да испуне своје обавезе.
- У будућности неће бити никакав проблем да и остали мештани из ове улице, уколико то желе, обезбеде прикључке на канализациону мрежу. Ако испуне услове, ми ћемо наставити радове и на тих преосталих 200 метара, рекао је директор ЈКП „Водовод“ Јовица Дамњановић.
Дугогодишња жеља за квалитетнијим условима живота у овом приградском насељу је испуњена, кажу мештани.
- Чекали смо поједине комшије четири године да уплате новац, али то нису хтели. Сада се јављају, па мислим да ће и они ускоро бити прикључени на канализациону мрежу. Ми који смо уплатили новац за прикључке смо веома задовољни, јер смо решили велики проблем, рекао је становник улице Ваљевског партизанског одреда Драган Митровић.
У приградској месној заједници Јеленча током последњих неколико година започето је и реализовано неколико значајних пројеката на изградњи водоводне и канализационе мреже, рекао је председник Савета месне заједнице Јеленча Љубан Дамњановић.
- У месној заједници Јеленча ове године смо се трудили да, што је могуће више, проширимо канализациону мрежу. Осим у овој улици, прикључке су добила домаћинства и у улицама Немањина, Лењинова и Ужичке републике. Укупно, изграђено је више од два и по километра канализационе мреже у Јеленчи, навео је Дамњановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa