Инфо

17. октобар 2013.17. окт 2013.
ДОМИШЉАТИ ПОЉОПРИВРЕДНИК ПЕТАР ВЕШИЋ

ЗАРАДА У БУНДЕВАМА

Лековит и укусан зачин у свакој храни. Најслађи жути комади из домаћег шпорета. Продаја обећава и подстиче на већу производњу
Кад прораде „смедеревци“ на већем значају добијају и беле бундеве. То је добро схватио Петар Вешић, угледни домаћин из Мачванског Метковића, који већ десетак година поред кукуруза, пшенице, луцерке и разног поврћа, сеје беле бундеве. Из године у годину, повећава површине и принос али тржиште тражи увек више. Посао му добро иде, производи квалитет и нема проблема са пласманом и наплатом свог труда.
- Доста продам код куће. Увек има захтева за куповину. Све се наплати и већ сам стекао много добрих муштерија. Остане и нешто за “тезгарење“ на пијаци. И тамо имам доста старих муштерија. Сви они знају да цене квалитет. Бундеве су профитабилне али за добар квалитет и висок принос се треба добро потрудити и доста знати о овој производњи, каже Вешић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa