Инфо

17. октобар 2013.17. окт 2013.
ПРЕДСТАВНИК БРИТАНСКО ““ СРПСКЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ У ШАПЦУ

ПРОМОЦИЈА ПОТЕНЦИЈАЛА

Прошлог петка у Градској кући градоначелник Шапца Милош Милошевић угостио је генералног директора Британско ““ српске привредне коморе Џејмса Гана и државног секретара у Министарству за омладину и спорт Ненада Боровчанина. Њима је одржана презентација на којој су представљени привредни потенцијали Шапца.
Џејмс Ган је навео да је у Србији већ више од 5 година, а у Шапцу је боравио као представник “Посејдон групе“. Подсетио је да ова група већ има инвестиције у Граду, а то је “Капитол Парк“ у ком ће бити посла за више од сто људи. Истакао је да је врло задовољан досадашњом сарадњом са градоначелником.
-Свака посета је важна за Шабац, а поготову када су у питању људи који се баве привредом. Ово је први представник Британско ““ српске привредне коморе коме ћемо представити детаљније могућности за инвестирање у наш Град и овај крај. На неки начин, то је припрема за велику презентацију потенцијала Србије која ће се одржати до краја месеца у Лондону. Очекујемо да ћемо данашњом презентацијом заинтересовати и Гана и да ће се наћи предузетници из Велике Британије који ће размотрити могућност да свој бизнис у Србији започну управо у Шапцу, рекао је Милош Милошевић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa