Инфо

24. октобар 2013.24. окт 2013.
МЛАДИ ИЗ ЕВРОПЕ

У ПОСЕТИ ОМЛАДИНИ БРШТИЦЕ

У издвојеном одељењу Основне школе „Боривоје Ж. Милојевић“ у Брштици, група од 15-ак младих из 7 земаља Европе који се налазе у Крупњу на седмодневном семинару из области мултимедија, посетила је омладину села Брштица која је иницирала и преко Канцеларије за младе и Омладинског клуба добила кош са конструкцијом и терен за баскет. Омладински радници и млади ствараоци из иностранства у склопу својих активности имали су и посету сеоским срединама у нашој општини, па је ово била одлична прилика за упознавање и дружење.
Уводну реч имала је школска учитељица Гордана Средојевић, која је укратко упознала све присутне о месту окупљања, историји школе, броју деце, начину рада и свему везаном за школу у којој су се млади окупили.
Гостима се обратио и пожелео добродошлицу Александар Васиљевић, менаџер Омладинског клуба и један од иницијатора и реализатора мини-пројекта, који је представио рад и планове Канцеларије за младе и Омладинског клуба који ће ићи у правцу ширења и креирања активности који ће више укључивати младе из сеоских средина наше општине.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa