Инфо

7. новембар 2013.7. нов 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

МОСТ НА БРЕКОВЦУ

Идеја потекла од Крстивоја Рашковића, професора Економске школе и бројних житеља села Прово приведена је употреби. Пробијен је пут између Прова и Драгојевца који је животно битан житељима села, али урађен и импозантан мост на речици Брековац који је снове учинио стварним.
- Најбитније је да смо села спојили и мост подигли и годинама говорено преточили у дело. Хвала локалној самоуправи и председнику Владици Марковић, каже Рашковић а директор Дирекције за путеве и изградњу Горан Зарић истиче обимне радове али и задовољство урађеним.
- Силно се ангажовао професор Рашковић и локална самоуправа тако да је било лакше, али зарад мештана којима пут живот значи ми смо изузетно задовољни. Није небитно да је пут некада коришћен око пет километара краћи, а сада је око киломера и по дуг и пуно значи житељима и села Прово и комшија из Драгојевца. Мост је опет прича за себе с обзиром да је урађен беспрекорно, тако да гарантује квалитетан превоз од усева до огревног дрвета између села, али и остале потрепштине, задовољан је Зарић.
Уз ове послове колико време дозволи радиће се и на осталим правцима а обрисе добија и Симића брдо у Матијевцу које ће бити оденуто асфалтом, и тако учинити путешестије грађана околних села пријатном вожњом у пребогатој сезони Дирекције која се истицала радом, уз помоћ локалне самоуправе општине Владимирци.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa