Инфо

21. новембар 2013.21. нов 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ЈЕСЕЊИ ПРВАК СЛАВИО

Мачва ““ Бане 3 : 0 ( 1:0 )
Шабац ““ стадион Мачве. Гледалаца 500. Судија : Марко Ђоковић (Чачак) 8. Стрелци: Спасеновић у 36, Станојловић у 83. И. Милинковић у 88. минуту. Жути картони: Милинковић, Гемовић (Мачва), Вукадиновић, Павловић (Бане).
Мачва: Степандић 8, Пејовић 8,5, Спасеновић 8,5, Јовановић 6,5 (Видић -), А. Радовановић 7, Ђукановић 8, И. Радовановић 7, Гемовић 7,5, Илић 7 (Лазић 7,5), Милинковић 8, Г. Матић 7 (Станојловић 8,5).
Бане: Кошанин 7,5, Павловић 6,5, Радовић 6,5, Лопатић 6,5, Томовић 6,5, Бошковић 6, Шумарац 7,5 (Петровић -), Радојевић 6,5, Булатовић 6,5, Вукадиновић 6 (Пановић -), Илић 6.
Играч утакмице: Пејовић (Мачва).
Мачва је са освојена три бода осигурала прву позицију на табели и практично ће јесењи део првенства завршити као лидер. На утакмици против екипе из Рашке заслужено је славила. Имали су Шапчани посед лопте у знатној мери већи од гостију. Напади у првом полувремену, углавном су завршавани промашајима или одбраном гостујуће екипе која је била одлично постављена и дисциплинована. И гости су у пар наврата запретили Степандићу, који је сачувао мрежу, нарочито одличан шут у 34. минуту. Најизгледнија прилика за Мачву била је она у 35. минуту, када је Гемовић шутирао, али је голман гостију, Кошанин уз добру параду сачувао гол, да би одмах после тога у наредној акцији, уз асистенцију одличног Пејовића, Мачва голом Спасеновића, начела екипу Бана. На полувреме се отишло са минималним резултатом, а у наставку црвено-црна фурија наставила је са добром игром. Победа је осигурана у 83. минуту када је резервиста Станојловић затресао мрежу гостију. Иглу и конац за голмана гостујуће екипе спремио је Милинковић пошто је ставио тачку на ову утакмицу постигавши трећи гол за Мачву.
Наредну утакмицу и последњу у јесењем делу првенства Мачва гостује у недељу, Шапинама, а са повољим резултатом могла би још мирније да иде на паузу до пролећа. Срећно!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa