Инфо

21. новембар 2013.21. нов 2013.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

КО ЋЕ НАМА УГОДИТИ

Иако се ова рубрика не бави политиком, а како је код нас на брдовитом Балкану ипак све политика, онда ево и осврта на актуелне догађаје. Наиме, у Старој Србији, ако се то подручје још увек тако зове, ових дана одржани су, па и још се одржавају, избори. И за ту прилику Срби су убеђивали Србе да гласају за Србе. Зар је и до тога дошло.
За нашу политику они што слажу рекламне слогане могли би рећи да је као мајонез. У све се меша.
У неким медијима осванула вест како су се Шабац и Сремска Митровица завадили око чувене, дуго грађене и још не отворене депоније за одлагање ђубрета. И док се тако суседне вароши препуцавају а депонија не ради, нормално, и у једном и у другом граду ђубре се нагомилава. Што би рекли Босанци, чује се на даљину.
У току је конкурс под називом “Шампиони локалног развоја“, а подразумева, разуме се, побољшање привредног амбијента и још којешта. То му некако дође као да је неко у земљи патуљака организовао кошаркашку утакмицу, па ко убаци, убацио је.
Један посланик пре неког времена у скупштинској расправи навео је како и у том високом дому, односно у српској политици, има људи који када се купају у дубљој води не могу да потону јер, рече, “ко има нешто празно не може да тоне“. Па је и додао како је дошло време паметних телефона и неких празних људи.
Износ од 719 евра отерао је бившег немачког председника на суд. Наиме толико је износио некакав његов хотелски смештај који му је уплатио извесни филмски посленик како би овај тамо нешто лобирао за њега. Додуше, и Немци се мало фолирају, као они су оперисани од подмићивања, али ајд“™ добро нека је и тако, али да је тако којим случајем код нас, е вала, било би јада. И пуних апсана.
Економејзер, то му дође она справа што штеди појединачно грејање и штити општу енергетику. Дал“™ ће неке сличне апарате наша власт уграђивати и у људе, па да сви штедимо. Ваљало би.
Тамо негде у Португалији одржан фестивал летећих балона. Ето, чиме се савремени свет забавља. Ал“™ не заостајемо ни ми. Пошто је ове године шљива добро понела па ракије има у изобиљу, напуњени су и они стајаћи балони. Па кад се Србенде наждрљекају мученице, е и њима ће балони летети око главе.
У Шапцу настала нека расправа како су појединци јели наше уличне керове луталице. Нама никад угодити, жалимо се што лутају сокацима, жалимо се што нас уједају а сад кад и њих неко уједе, опет не ваља. Ко ће нама угодити!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa