Инфо

28. новембар 2013.28. нов 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ОПРАВДАЛИ ОЧЕКИВАЊА

Шапине ““ Мачва 1:1 (0:1)
Стадион Шапине, гледалаца 500. Судија: Бојан Буројевић (Чачак). Стрелци: Миловановић у 55. за Шапине и Пејовић у 20. Минуту за Мачву. Жути картони: Матић, Мишић (Шапине), Спасеновић, Гемовић и Милинковић (Мачва). Црвени картон: Милановић (резервни играч- Шапине) 89 минут.
Шапине: Николић, Ракић, Продановић, Матић, Мишић, Сло. Настасовић, Јовановић, Богићевић (Гајић), Николајевић (Стојановић), Са. Настасовић (Милосављевић), Миловановић.
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић, И. Радовановић (Јовановић), А. Радовановић, Ђукановић, Видић, Милутиновић (Таковац), Гемовић (Матић), Милинковић, Ристивојевић.
Шапчани су изборили реми на гостовању у срцу Стига, тако да су на паузу до пролећног дела шампионата отишли као лидери на табели и оправдали очекивања. У Шапинама, са неугодним противником, Мачва је имала предност на крају првог полувремена, коју је донео Пејовић, а у наставку утакмице, домаћи су имали благу иницијативу, тако да су неколико прилика пропустили, али не и ону у 55. минуту када је Јовановић направио слалом и пар играча провозао да би послао лопту, Миловановићу који је дао гол за изједначење. Није искоришћена шанса Милинковића, када је топовски шутирао из даљине, а голман домаћих, Николић у 80. минуту, спасао мрежу.
Крај јесењег дела првенства Мачва дочекује као лидер на табели, а прате је другопласирани Железничар из Лајковца као и Полет из Љубића, са два, односно четири бода заостатка. Са обе еркипе црвено-црни су се састали у Шапцу и освојили сва три бода. У наставку Срећно !

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa