Инфо

28. новембар 2013.28. нов 2013.
НАТАША ТОМИЋ, ДИРЕКТОР МАРКЕТИНГА И КВАЛИТЕТА КОМПАНИЈЕ “НЕНАТЕКС“ ШАБАЦ

САЊАЈТЕ СНОВЕ У БОЈИ - ОСТВАРИЋЕ ВАМ СЕ

Креативне, амбициозне, енергичне, једноставно: остварене у свим сегментима живота. “Глас Подриња“ доноси серију текстова о нашим суграђанкама - успешним пословним женама
Ненатекс Шабац је породична компанија. Породица Томић већ 23 година са задовољством производи квалитетан текстил који купцима обезбеђујује комфор и удобан живот. Имплементирали су систем управљања менаџменом квалитета ИСО 9001:2008, и то је још један доказ да је квалитет и задовољство купаца компанији “Ненатекс“ на првом месту.
Зарад бољег квалитета производа и јединственог асортимана инвестиције у најсавременију опрему су неминовност. Због тога “Ненатекс“ се поноси чињеницом да њихови производи могу да се купе у свим великим маркетима у земљи: “Интереџ“, “Универеџпорт“, “Мерцатор С“, као и бројним трговачким радњама и сопственој мрежи продавница. Сви производи “Ненатекс“ компаније израђени су од искључиво 100% памучних материјала и гарантују Вам пуну удобност и квалитет.
Велику улогу у развоју компаније, а поготово у њеној промоцији и управљању квалитетом има женски члан породице. Наташа Томић, изузетно посвећена “Ненатексу“ представља његову будућност, а већ сада ужива пуну подршку оснивача и власника, њеног оца Драгана. Одговорна, пре свега изузетно пословна, а опет сасвим обична, у разговору за “Глас Подриња“ открива због чега је, по њеном мишљењу, женама место у савременом бизнису са свим врлинама и манама које женски пол носи са собом.
Многи тврде да је бизнис мушки посао. Жене у Србији то демантују. Како је бити женско у српском бизнису?
- Генерално, привилегија је бити женско у било ком смислу. У бизнису су жене пожељни партнери, поуздани и сигурни, прецизни, тачни и веома добри организатори. То имплицира да губљења времена нема. Бизнис, по мени, одавно није мушки посао, маркетинг, менаџмент и управљање су послови које обављају способни и вредни људи. Различитост између полова је у развијеном свету давно превазиђена, а и нашој земљи ствари су кренуле у том правцу. У Србији су Удружења пословних жена врло јака и призната. Женски лоби је прилично утицајан и кроз медије може да се види колико су жене заступљене у свим сферама пословног живота. Мушкарци су увек скептични по питању способних жена. И дан данас постоје неки који сматрају да је највећи домен који жена може досегнути кућа и варјача, али када једном покажете да сте добар и равноправан сарадник, границе не постоје. “Ненатекс“ је фирма у којој су претежно запослене жене, од производних погона, преко финансија, па до маркетинга и продаје. Ми показујемо да за нас не постоје препреке и водимо Ненатекс крупним корацима ка врху.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa